Zonder onze vakmensen geen Venttri.

Wij zijn Venttri, de makers

Wij zijn Venttri en maken prachtige presentatieproducten. Hierbij kan je denken aan presentatieboxen, stalenboeken, luxe verpakkingen, promotiekoffers, unieke ringbanden en nog veel meer!

Modern en veelzijdig

Wij beschikken over het meest moderne en veelzijdige machinepark in de hele Benelux. Met een geweldig team kunnen wij een product binnen enkele weken van nul af aan ontwikkelen en produceren, hoe gaaf is dat? Dit doen we dan ook al meer dan 40 jaar voor trouwe klanten vanuit heel Europa. 

Venttri is onderdeel van de Maxxipresentations Groep. De groep heeft productielocaties in Nederland en Tsjechië en verkoopkantoren in Nederland, Tsjechië, Duitsland en België.

Uniek in wat we doen

Venttri een hecht familiebedrijf waarin teamwork & vakmanschap centraal staan om voor onze klanten top kwaliteit producten te creëren. Geen dag is hetzelfde in de continue zoektocht om telkens weer unieke, creatieve oplossingen te vinden om daarmee de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Van idee tot eindproduct, maar ook onze samenwerking met jou… Alles is maatwerk.

Familiebedrijf

Venttri bestaat al meer dan 40 jaar en de volgende generatie is al gestart. Dat betekent voor jou ook zekerheid voor de toekomst en werken waar je gewaardeerd wordt. Informeel, goede sfeer en een hecht team.

Teamwork & Vakmanschap

Onze mensen zijn het hart van de organisatie. Bij Venttri werken we in Goirle samen met ruim 60 collega’s. Divers in achtergrond, functie, vakgebied en ervaring. Nieuw in het vak? We gaan je helpen om ook een kanjer te worden.

Geen dag is hetzelfde

Dagelijks werken we tegelijkertijd aan meer dan 200 verschillende orders. En dat betekent dat je iedere dag bezig bent met het bedenken en maken van unieke, prachtige producten.

Maatwerk

Maatwerk zit in ons DNA. Voor elke klantvraag, vinden we een unieke, creatieve oplossing. De ideeën komen vanuit het team en met behulp van ons veelzijdige machinepark wordt dit gerealiseerd. Maatwerk zit in ons DNA. En dat geldt ook voor onze medewerkers. Flexibiliteit in uren in verband met schoolgaande kinderen, later beginnen, eerder weg, Part-time werken? We denken met je mee om tot een oplossing te komen die bij je past.

Verantwoordelijkheid, diversiteit in werk en leuke collega’s.”

Vragen staat vrij

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!